Anna palautetta tai ota yhteyttä

Valmennuskeskuksemme sijaitsevat kolmella eri paikkakunnalla.

Anna palautetta tai ota yhteyttä

Tervetuloa Ote-säätiöön!

Ote-Säätiön valmennuskeskuksissa toteutetaan työ- ja toimintakykyä arvioivia, edistäviä ja ylläpitäviä palveluja. Kaikkien valmennuksiemme lähtökohtana on motivoida, tukea ja kannustaa asiakasta löytämään sopiva suunta ja ote omaan elämään.

Yksilövalmennuksen keinoin asiakkaalle asetetaan tavoitteet tarvekohtaisesti ja työelämävalmiuksien mukaisesti, joiden perusteella lähdetään kartoittamaan asiakkaan mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja edistää omaa hyvinvointiaan ja tulevaisuuden suuntaa.

Valmennuksemme ovat monipuolisia sisältäen opiskelu, yritys- ja työelämävalmennusta sekä useita eri työtoiminnan mahdollisuuksia. Tämän lisäksi tuotamme päivätoiminnan palvelua. Valmennuksiemme tarkoitus on edistää, tukea ja vahvistaa asiakkaan yksilöllistä tilannetta arjen hallinnan, työllistymisen ja opiskelun osa-alueilla.

Teemme laajasti yhteistyötä eri alojen yritysten kanssa ja tällä mahdollistamme asiakkaille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Ote-säätiössä on myös mahdollista suorittaa toisen asteen opintoja opinnollistamisen keinoin. Ote-säätiön tiloissa Naantalissa toimii Ote-pesula, EkOtteella puolestaan ompelimo, tavaranvastaanotto ja EkOtteen myymälä. Haapamäenpolun valmennuskeskuksesta löytyy opetuskeittiömme AHKERA.

Ote-säätiön neljässä valmennuskeskuksessa työskentelee sosiaali- ja terveysalan koulutetut ammattilaiset.

Ote-säätiö, Valmennuskeskus Turku
Läntinen Pitkäkatu 21-23C
20100 Turku
turku@otesaatio.fi

Ote-säätiö, Valmennuskeskus Raisio
Haapamäenpolku 5
21200 Raisio
raisio@otesaatio.fi

Ote-säätiö, Valmennuskeskus Naantali
Putkikatu 20
21110 Naantali
naantali@otesaatio.fi

EkOte, Raisio
Louhimontie 4
21280 Raisio
ekote@otesaatio.fi