Anna palautetta tai ota yhteyttä

Valmennuskeskuksemme sijaitsevat kahdella eri paikkakunnalla.

Anna palautetta tai ota yhteyttä

Tervetuloa Ote-säätiöön!

Ote-Säätiön valmennuskeskuksissa toteutetaan työ- ja toimintakykyä arvioivia, edistäviä ja ylläpitäviä palveluja. Kaikkien valmennuksiemme lähtökohtana on motivoida, tukea ja kannustaa asiakasta löytämään sopiva suunta ja ote omaan elämään.

Yksilövalmennuksen keinoin asiakkaalle asetetaan tavoitteet tarvekohtaisesti ja työelämävalmiuksien mukaisesti, joiden perusteella lähdetään kartoittamaan asiakkaan mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja edistää omaa hyvinvointiaan ja tulevaisuuden suuntaa.

Valmennuksemme ovat monipuolisia sisältäen opiskelu, yritys- ja työelämävalmennusta sekä useita eri työtoiminnan mahdollisuuksia. Valmennuksiemme tarkoitus on edistää, tukea ja vahvistaa asiakkaan yksilöllistä tilannetta arjen hallinnan, työllistymisen ja opiskelun osa-alueilla.

Teemme laajasti yhteistyötä eri alojen yritysten kanssa ja tällä mahdollistamme asiakkaille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Ote-säätiössä on myös mahdollista suorittaa toisen asteen opintoja opinnollistamisen keinoin. Ote-säätiön EkOtteella  ompelimo, tavaran vastaanotto, myymälä ja kahvio. Haapamäenpolun valmennuskeskuksesta löytyy opetuskeittiömme AHKERA.

Ote-säätiön kolmessa valmennuskeskuksessa työskentelee sosiaali- ja terveysalan koulutetut ammattilaiset.

Ote-säätiö, Valmennuskeskus Turku
Yliopistonkatu 26 B
20100 Turku
info@otesaatio.fi

Ote-säätiö, Valmennuskeskus Raisio
Haapamäenpolku 5
21200 Raisio
info@otesaatio.fi

EkOte, Raisio
Louhimontie 4
21280 Raisio
info@otesaatio.fi