Raision valmennus-keskus

Haapamäenpolku 5, 21200 Raisio.

Ota yhteyttä!

Palvelupäällikkö

Tuija Nyby p. 044 741 2402, tuija.nyby@otesaatio.fi

TAI

Yksilö- ja ryhmävalmentaja

Mika Vainio p. 041 541 2429, mika.vainio@otesaatio.fi

Raision valmennuskeskus ja kuntouttava työtoiminta

Raision valmennuskeskus sijaitsee Raision sairaalan takana rauhallisella omakotialueella. Pihalta löytyy runsaasti parkkitilaa ja lähimmälle bussipysäkille on matkaa joitakin satoja metrejä.

Valmennuskeskus on esteetön ja se käsittää kaksi erillistä rakennusta sekä ulkovaraston. Päärakennuksessa toimii valmennuskeskuksen ryhmävalmennukset sekä teknisentyönpaja ja erillisessä keittiörakennuksessa toimii keittiöpaja. Valmennuskeskuksessa toimii myös säätiön Green Care paja.

Kuntouttavan työtoiminnan ryhmät:

Ratkaisukeskeinen ryhmävalmennus sopii erityisesti sinulle, joka et ole vielä ihan varma mikä ammatillisesti kiinnostaa ja haluat varmuutta sosiaalisiin tilanteisiin ja joko tykkäät toimia ryhmässä tai kuunnella ryhmän yhteistä keskustelua.
Ryhmä sopii sinulle myös, jos haluat tarkempaa selvitystä ja ammatillista apua selvittääksesi mikä sinulle olisi tulevaisuudessa parasta. Ryhmävalmennuksen tavoitteena on innostaa ihmisiä erilaisten teemaharjoitusten avulla löytämään oma ammatillinen kutsumus ja ryhmiin on mahdollisuus osallistua myös etävalmennuksessa.

Ratkaisukeskeisessä ryhmävalmennuksessa maahanmuuttajille, on tavoitteena tutustuttaa ihmisiä Suomen kulttuuriin ja tukea suomen kielen oppimista.

Ryhmävalmennus sopii erityisesti sinulle, joka haluat vielä tukea ja apua integraatioon ennen työllistymistä tai olet kiinnostunut erilaisista kulttuureista.  Ryhmiin on mahdollisuus osallistua myös etävalmennuksessa.

Teknisentyönpaja:

Teknisentyönpaja sopii erityisesti henkilöille, joka tykkää tehdä käsillä töitä. Pajalla on tavoitteena innostaa ja opettaa mm. ammatilliseen alihankintatyöhön.
Paja sopii erityisesti sinulle, joka olet kiinnostunut myös mm. teknisistä töistä, kokoamisesta ja logistiikasta, pihan ja kiinteistön hoidosta.
Pajalla on mahdollisuus tehdä eri tasoisia kokoonpanotöitä, joista varmasti löytyy itselle se kaikkein sopivin.

Green Care paja:

Green Care pajalla perehdytään mm. villiyrtteihin, kerätään luonnonmateriaaleja ja tehdään niistä tuotteita, tehdään puutarhatöitä, retkeillään sekä nautitaan luonnon hyvinvointivaikutuksista. Liikumme siis paljon ulkona ja luonnossa säässä kuin säässä.

Green Care- paja soveltuu erityisesti sinulle joka viihdyt ulkona, pidät puutarhatöistä ja olet kiinnostunut  luonnon tarjoamista mahdollisuuksista niin materiaalin kuin hyvinvoinninkin muodossa.

Toimimme vastuullisesti, tavoitteellisesti ja ammatillisesti.

Digipaja:

Pajalla tutustutaan tekniikan ihmeelliseen maailmaan purkamalla ja kokoamalla mm. tietokoneita sekä selvittämällä erilaisten komponenttien toimintaa. 

Jos pidät hienomotorisesta työstä ja työkalut pysyvät kädessäsi ja olet kiinnostunut erilaisten laitteiden tekniikasta, sopii tämä pajatoiminta sinulle.