PESULAPALVELUT

Sopimusasiakkaana voit tilata säännöllisen pyykkien noudon ja puhtaiden pyykkien palautuksen suoraan työpaikalle tai kotiisi.

HUOM! Pesula suljettu poikkeusoloista johtuen toistaiseksi!

Pyydä tarjous tai kysy sopimusasiakkuutta

Puh: 045 891 4389

Sähköposti: sakari.tiitta@otesaatio.fi

OTE- PESULA

Avoinna arkisin klo 8-14, uuden pyykinvastaanotto klo 15 saakka

Ote-Pesula sijaitsee Naantalin valmennuskeskuksessa. Suoritamme kaikenlaisia pesulapalveluita niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin. Voit tuoda pyykkisi meille pesuun tai tilata kuljetuspalvelun. Pyykkejä vastaanotetaan kaikissa valmennuskeskuksissamme arkisin klo 8-14. Pyykin palautus sovitaan tapauskohtaisesti.

Pesula toimii yhtenä työtoiminnan muotona valmennettavillemme. Kun toimitat meille pyykkiä, pesulan valmentautujat ottavat ne vastaan, lajittelevat ja pesevät ne materiaalien mukaisesti. Valmentautujien työtä valvoo ja ohjaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, joilla on vahva osaaminen kuntoutuksen edistämisestä, ja jotka ovat saaneet kattavan perehdytyksen pesulapalveluiden toteuttamiseen.

 

Pesulassamme on mahdollista suorittaa Ote- valmennuksen kautta pesula-alan tutkinto tai tutkinnon osia.

pesuhinnasto

Vaatteet
Housut 7,00 €/kpl
Paita 3,00 €/kpl
Pusero 5,00 €/kpl
Neule 8,00 €/kpl
Hame 7,00 €/kpl
Mekko 15,00 €/kpl

Työvaatteet
Haalari 10,50 €/kpl
Takki 7,50 €/kpl
Housut 6,50 €/kpl

Kilopesu min. 1kg 5,50 €/kg 

Kodintekstiilit
Liinavaatteet min. 3kg  5,50 €/kg
Tyyny 8,50 € /kpl
Peitto 17,00 € /kpl
Päiväpeitto 15,00 € /kpl
Verho 5,00 € /kpl
Pöytäliina 5,00 €/kpl  

Untuvat
Takki 25,00 € /kpl
Tyyny 23,00 € /kpl
Peitto 25,00 € /kpl 

Kuljetuspalvelu/suunta
alle 10km 5,00 €
alle 20km 10,50 €
alle 30km 15,50 €
yli 30km / Kysy tarjous

Hinnat sisältävät alv 24%. 

Hinnasto voimassa toistaiseksi, oikeus muutoksiin pidätetään. 

Alle 20,00 € laskuihin lisätään pienlaskutuslisä 5,00 €

 

pesulapalvelujen toimistusehdot

1. Asiakkaalle annetaan pestäviä tuotteita vastaanotettaessa lähete, josta ilmenee tekstiilien laatu ja toimituspäivä ja määrä (kg/kpl). Sopimusasiakkailta pyykkejä noudettaessa, ei anneta vastaavaa lähetettä. Sopimusasiakkaille, joiden pyykit noudetaan ja palautetaan pesulan toimesta, toimitetaan lähete puhtaiden pyykkien mukana. Lähetteestä ilmenee tekstiilien laatu, määrä (kg/kpl) sekä toimituspäivä.

2. Pyykki lasketaan, mitataan tai punnitaan aina pesulassa. Asiakas voi liittää itse laatimansa pesuluettelon pyykin mukaan. Jos pesuluetteloa ei ole, on pesulan laskenta sitova. Meillä mm. lakanapyykki punnitaan aina likaisena heti pesulaan tullessa sekä puhtaana pakkausvaiheessa.

3. Pesula noudattaa tuotteeseen kiinnitettyä hoito-ohjetta. Jos kiinteä hoito-ohjemerkintä puuttuu, pesula valitsee ammatillisen arvioinnin perusteella pesu- ja viimeistelytavan.

4. Jos asiakas haluaa pesun suoritettavaksi, vaikka pesula on ilmoittanut epäilevänsä, että hyvän pesutuloksen aikaansaaminen ei ole mahdollista tai tuote voi vaurioitua, vastaanottolähetteeseen tehdään kirjallinen selvitys, josta ilmenee, että tekstiili pestään asiakkaan vastuulla. Asiakas voi antaa hyväksynnän käsittelyyn myös puhelimitse.

5. Pestyt tuotteet luovutetaan sovittuna aikana. Viivästyksen sattuessa pesula ilmoittaa asiakkaalle viivästymisestä. Pesula ei ole velvollinen korvaamaan myöhästymisestä aiheutuvaa haittaa asiakkaalle.

6. Pesula ei ota vastaan loisia sisältävää pyykkiä (kuten esimerkiksi täitä tai luteita). Asiakas on velvollinen ilmoittamaan pelkästä loisepäilystäkin pesulalle ennen tekstiilien pesulaan saapumista.

7. Pesula vastaa niistä vaurioista, jotka johtuvat virheellisestä tai väärästä pesumenetelmästä ja korvaa kadonneen tai vaurioituneen tuotteen sen jäljellä olevan käyttöarvon eli ns. nykyarvon mukaisesti. Pesula ei vastaa irtoavista/rikkoutuvista koristeista, napeista, toppauksista, maton reunoista tms., mikäli ne eivät kestä pesu- ja hoito-ohjeessa suositeltua käsittelyä tai pesulan ammatillisen arvion perusteella tehtyä pesua tai viimeistelyä.

8. Jos pestyjä tuotteita ei ole noudettu (1) kuukauden kuluessa vastaanottokuitissa ilmoitetusta valmistumispäivästä, pesulalla on oikeus periä varastointikuluna tekstiilien pesuhinnan lisäksi 20 % pesuhinnasta. Jos tuotteita ei ole noudettu puolen vuoden (6 kuukautta) kuluttua vastaanottokuitissa ilmoitetusta valmistumispäivästä (toimituspäivä), pesulalla on oikeus vapaasti määrätä tuotteista.

9. Kuljetuspäivän osuessa arkipyhälle, tapahtuu kuljetus seuraavana arkipäivänä.

10. Työn laatua tms. koskevat huomautukset tulee antaa ennen tuotteiden käyttöönottoa. Huomautukset on joka tapauksessa tehtävä kohtuullisessa ajassa eli 14 vuorokauden kuluessa tekstiilien lunastus-/toimituspäivämäärästä. Myöhemmin tulleisiin huomautuksiin pesula ei pysty vastaamaan.

11. Pesula pidättää oikeuden tarkistaa hintoja tarvittaessa. Sopimusasiakkaille ilmoitus hintojen tarkistuksesta tulee viimeistään kahta (2) kuukautta ennen hinnaston päivittymistä.

12. Tarjouksen hyväksyttyä asiakkaan ja pesulan välinen palvelusopimus on voimassa toistaiseksi ja irtisanomisaika on kuukausi (1 kk) molemmin puolin, jollei sopimuksen voimassaolosta ja irtisanomisajasta sovita muuta erillisellä kirjallisella sopimuksella.

13. Laskutuslisä on palveluhinnastomme mukainen riippumatta laskutustavasta (postitse, verkkolasku tai sähköposti lasku). Voimassa oleva palveluhinnasto löytyy osoitteesta www.otesaatio.fi.

14. Voimassa olevat toimitusehdot löytyvät osoitteesta www.otesaatio.fi, eikä päivitettyjä toimitusehtoja toimiteta erikseen asiakkaille.