Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Ote-klinikan mielenterveys- ja päihdepalvelut tarjoaa matalalla kynnyksellä psykososiaalista avohoitoa mielenterveys- ja riippuvuushaasteisiin, toimintakyvyn ylläpitämiseen, kriiseihin ja traumoihin.

Ote- klinikan mielenterveys- ja päihdepalvelut toteuttaa kaikille yli 15-vuotiaille klinikkamuotoista vastaanottoa, jossa tarjotaan apua mielenterveyshaasteisiin ja riippuvuusongelmiin ilman lääkärin lähetettä.

Hoito on periodimainen kuntoutusmuoto, jossa annetaan polikliinista avohoitoa tukevampaa, mutta laitoskuntoutusta kevyempää hoitoa, joka koostuu vastaanottokäynneistä.

Tarjoamme keskusteluapua, ohjausta ja ryhmämuotoista vertaistukea ja erityistä apua työllistymiseen ja/tai opiskeluun liittyvissä asioissa. Tarjoamme apua myös taloudellisten asioiden hoitamiseksi sekä riippuvuuksien- ja arjen hallintaan sekä mielialan hoitoon.

Tapaamiset ovat luottamuksellisia ja täysin vapaaehtoisia. Hoitoon voidaan sisällyttää mahdollisia lääkärikäyntejä, verkostotapaamisia ja pariskunta/perhe tai omaistukikäyntejä.

Tapahtuiko elämässäsi jotain odottamatonta tai tarvitsetko elämäntilanteessasi muuten apua nopeasti? Pyrimme tarjoamaan vapaita aikoja jokaiselle viikolle.