Ompelimo

Teemme mm. verhojen ompelut ja housujen lyhennykset ja vaatteiden korjausompelut.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Puh: 044 741 2408
Sähköposti: liisa.nissila@otesaatio.fi

Ote-Ompelimo

Ote- ompelimo palvelee niin yrityksiä kuin yksityisiäkin asiakkaita. Meiltä saat monipuoliset ompelupalvelut pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Ompelimossa työskentelee alan ammattilaiset ja samalla ompelimomme toimii yhtenä työtoiminnan muotona valmennettavillemme. Valmentautujien työtä ohjaa ja valvoo sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, joilla on vahva osaaminen kuntoutuksen edistämisestä. Ompelimossamme on mahdollista suorittaa Ote- valmennuksen kautta ompelualan tutkinto tai tutkinnon osia. 

Palveluvalikoimistamme löytyy mm.

 • vaatteiden ompelu- ja korjaustyöt esim. hihojen ja lahkeiden lyhennykset, vetoketjukorjaukset jne.
 • veneverhoilu
 • tyynyjen tms. irtopäällykset
 • kodintekstiilit esim. verhot, pöytäliinat

Ompelimomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Louhimontie 4, Raisio. Pihalta löytyy runsaasti parkkitilaa. 

Ompelimo palvelee arkisin ti-pe klo 10.00-16.00. Suosittelemme ajanvarausta ennen töiden tuomista, mutta otamme töitä vastaan myös ilman ajanvarausta. Tutustuthan myös toimitusehtoihimme. 

Hinnasto

Veneilijät ja yritykset, kysykää tarjousta
liisa.nissila@otesaatio.fi / puh. 044 741 2408

Hinnat sisältävät alv 24%
Materiaalit (vetoketjut, napit) lisätään hintaan.

Housut:
lyhennys/pidennys
koneommel 10€
kaksoisneula 11€
käsin 13€
lahkeen kavennus 12€
farkut 20€
takasaumasta kav./lev. 10€
kiila 15€
vyötärönauhan muutokset alk. 15€
vetoketjun vaihto 14€

Hameet/leningit:
kavennus/kevennys sivusaumasta alk. 12€
helman lyhennys/pidennys kapea leveä
-koneommel 10€ 15€
-kaksoisneula 11€ 16€
-käsin 13€ 20€
-vuorin lyhennys +8€
-vetoketjun vaihto alk. 14€

Paidat/puserot:
hihojen lyhennys/pidennys
koneommel 10€
kaksoisneula 11€
käsin 13€
hihojen kavennus 12€
hihojen lyhennys mansetilla 16€
helman lyhennys
koneommel 10€
kaksoisneula 11€
käsin 13€
sivusaumasta kavennus/levennys 12€
sivusaumasta lev. kiiloilla 20€
pääntien muutokset alk. 12€

Jakut/Bleiserit/puvun takit:
hihojen lyhennys 10€
vuorillinen 16€
hihojen uudelleen istutus 18€
vuorillinen 24€
helman lyhennys (takahalkiolla) 20€
vuorillinen 26€
helman lyhennys (suora helma) 15€
vuorillinen 21€

Takit:
vetoketjun vaihdot
hupparit/collegetakit 14€
toppatakit 20€
neuletakit 16€
untuvatakit 26€
nahkatakit 30€
paikat 3-7€/kpl
sauman korjaus 3€
taskun korjaus 6€
uusi taskupussi 10€
napinläpi 2€/kpl
resorien vaihto hihoihin 14€
resorien vaihto helmaan 20€
merkkien ompelu alk. 4€

Sisustus:
verhojen ympäriompelu 18€
rypytysnauha +6€
sisustustyyny vetoketjulla 11€
pöytäliinan päärmäys 9€
pöytäliinan kanttaus 16€

Ote-Ompelimon toimitusehdot

 

 1. Asiakkaalle annetaan tekstiileitä vastaanotettaessa lähete, josta ilmenee tilattu työ ja toimituspäivä ja määrä (kpl). Sopimusasiakkailta noudettaessa, ei anneta vastaavaa lähetettä.
 2. Työ arvioidaan aina ompelimossa. Asiakas voi liittää itse laatimansa ohjeen työn mukaan. Jos asiakkaan ohjetta ei ole, on ompelimon suunnitelma sitova.
 3. Ompelimoon toimitettava ja työstettävä tuote on oltava puhdas.
 4. Ompelimo valitsee ammatillisen arvioinnin perusteella sopivan korjaustavan sekä käytettävät materiaalit. Jos asiakas haluaa ompelun suoritettavaksi, vaikka ompelimo on ilmoittanut epäilevänsä, että hyvän tuloksen aikaansaaminen ei ole mahdollista tai tuote voi vaurioitua, vastaanottolähetteeseen tehdään kirjallinen selvitys, josta ilmenee, että tekstiili on asiakkaan vastuulla. Asiakas voi antaa hyväksynnän toimenpiteille myös puhelimitse.
 5. Korjatut/ommellut tekstiilit luovutetaan sovittuna aikana tai ompelimosta ilmoitetaan, kun tuote on noudettavissa. Viivästyksen sattuessa ompelimo ilmoittaa asiakkaalle viivästymisestä. Ompelimo ei ole velvollinen korvaamaan myöhästymisestä aiheutuvaa haittaa asiakkaalle.
 6. Ompelimo vastaa niistä vaurioista, jotka johtuvat virheellisestä tai väärästä työmenetelmästä ja korvaa kadonneen tai vaurioituneen tuotteen sen jäljellä olevan käyttöarvon eli ns. nykyarvon mukaisesti. Ompelimo ei vastaa irtoavista/rikkoutuvista koristeista, napeista, toppauksista, tms., mikäli ne eivät kestä käsittelyä tai ompelimon ammatillisen arvion perusteella tehtyä viimeistelyä.
 7.  Jos tuotteita ei ole noudettu (1) kuukauden kuluessa vastaanottokuitissa ilmoitetusta valmistumispäivästä, ompelimolla on oikeus periä varastointikuluna palvelun hinnan lisäksi 20 % palvelun hinnasta. Jos tuotteita ei ole noudettu puolen vuoden (6 kuukautta) kuluttua vastaanottokuitissa ilmoitetusta valmistumispäivästä (toimituspäivä), ompelimolla on oikeus vapaasti määrätä tuotteista.
 8. Työn laatua tms. koskevat huomautukset tulee antaa ennen tuotteiden käyttöönottoa. Huomautukset on joka tapauksessa tehtävä kohtuullisessa ajassa eli 14 vuorokauden kuluessa tekstiilien lunastus-/toimituspäivämäärästä. Myöhemmin tulleisiin huomautuksiin ompelimo ei pysty vastaamaan.
 9. Ompelimo pidättää oikeuden tarkistaa hintoja tarvittaessa. Sopimusasiakkaille ilmoitus hintojen tarkistuksesta tulee viimeistään kahta (2) kuukautta ennen hinnaston päivittymistä.
 10. Voimassa olevat toimitusehdot löytyvät osoitteesta www.otesaatio.fi, eikä päivitettyjä toimitusehtoja toimiteta erikseen asiakkaille.