Ekote valmennus-keskus

Louhimontie 4, 21280 Raisio.

 

Ota yhteyttä!

Yksilö- ja ryhmävalmentaja

Minna Karonen p. 050 336 6910 tai minna.karonen@otesaatio.fi

TAI

Palvelupäällikkö

Tuija Nyby p. 044 741 2402 tai tuija.nyby@otesaatio.fi

 

 

 

 

 

Tutustu EkOte kierrätystaloon

EkOte ja kuntouttava työtoiminta

EkOte tarjoaa aidon työympäristön, jossa on mahdollista tutustua erilaisiin työtoimintoihin ammattilaisten ohjauksessa. EkOte on Raisiossa toimiva yksikkö, jossa saman katon alla on myös ekologinen myymälä, kahvio ja ompelimo.

EkOte sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä ja lähimmälle bussipysäkille on matkaa muutamia metrejä. Pihalta löytyy runsaasti parkkitilaa ja EkOte on esteetön.

Työtoiminnan mahdollisuudet EkOtteella:

Myymälä:

EkOtteen myymälässä myydään kunnostetut ja uusiokäyttöön sopivat kodin irtaimistoon kuuluvat tavarat. EkOtteen myymälästä löytyy myös ekologisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistettuja pesuaineita ja kosmetiikkaa. Lisäksi myymälästä löytyy säätiön omaa tuotantoa ja jälleenmyyntituotteita.

Myymälässä pääsee tutustumaan asiakaspalvelutyöhön, kassa-/ja myyntityöhön, verkkokauppatyöskentelyyn, somistukseen ja hinnoitteluun sekä kahviotyöskentelyyn.

Digipaja:

Pajalla voi oppia mm. tietokone ohjelmistojen asennusta, tieturvahävitysten periaatteita, tietokoneiden purkamista ja uudelleen rakentamista, osien kunnostusta ja vaihtoa, laitetestausta sekä yritysyhteistyötä alan yritysten kanssa.

Ohjelmointipaja:

Pajalla voi oppia mm. koodauksen alkeita, kotisivujen rakentamista ja olla erilaisissa projekteissa sekä yritysyhteistyössä mukana.

Ohjelmointipajaan voi tarkemmin käydä tutustumassa sivustolla ote-ohjelmointi.fi

Ompelimo:

Pajalla voi oppia vaate- ja korjausompelua sekä tilaustöiden valmistusta. Myös alihankintatöiden valmistus on mahdollista.

Kädentaitopaja:

Tällä pajalla pääsee toteuttamaan kädentaitoja mm. koruvalmistuksessa, kortti- ym. koristelutöiden ja erilaisista materiaaleista valmistettavien töiden valmistuksessa. Myös alihankintatöiden valmistus on mahdollista.

Tekninen paja:

Teknisen pajan tavaran vastaanottossa otetaan alueen asukkaiden tuomia kierrätykseen kelpaavia kodin tavaroita vastaan, lajitellaan, putsataan ja tehdään pieniä kunnostustöitä. Myös alihankintatöiden valmistus on mahdollista sekä osallistuminen logistiikkaan ja kiinteistön hoitoon.