kierrätetään yhdessä

EkOtteen  kierrätyspisteelle voi tuoda kierrätykseen kelpaavat kodin tavarat, joita ei enää itse tarvitse.

EkOte sijaitsee osoitteessa Louhimontie 4, 21280 Raisio ja on avoinna ti-pe klo 10-16, la klo 10-15, su ja ma suljettu.  Tervetuloa ostoksille!

 

 

 

 

 

Tutustu EkOte kierrätystaloon

EkOte ja tavaranvastaanotto

Sosiaalipalvelusäätiö Ote sr hallinnoi Raision Louhimontien Ekotavaratalo EkOtteen toimintaa. EkOtteen kierrätyspisteelle voi tuoda kierrätykseen kelpaavan kodin irtaimiston.  Toimintamme perustuu kierrätykseen ja tällä toiminnalla säätiömme haluaa vähentää ympäristön kuormitusta kunnostamalla tai uusiokäyttämällä EkOtteelle tuodut tavarat.

EkOtteen myymälässä myydään kunnostetut ja uusiokäyttöön sopivat kodin irtaimistoon kuuluvat tavarat. EkOtteen myymälästä löytyy myös ekologisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistettuja pesuaineita niin kotiin kuin hiuksille ja vartalolle. Lisäksi myymälästä löytyy luonnonkosmetiikan tuotteita sekä säätiön omaa tuotantoa.

Yhteistyökumppaneidemme kautta varmistamme, että kierrätykseen kelpaamattomat materiaalit kuljetetaan jatkokäsittelyyn ja hävitetään asianmukaisesti. Pidätämme oikeuden kieltäytyä vastaanottamasta tavaran mikäli se on esim. rikki, homeessa tai siitä puuttuu osia. Joissakin tapauksissa perimme tavarasta kierrätysmaksun, mutta isommat ns. kaatopaikkakuormat pyydämme toimittamaan suoraan Topinojan kaatopaikalle.

Palvelemme niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiäkin ja meiltä voi tarvittaessa tilata noutokuljetuksen tai kotiinkuljetuksen myymälästä ostetulle huonekalulle.