Ekote valmennus-keskus

 

Tasalanaukio 12, 21200 Raisio

 

Ota yhteyttä!

Yksilö- ja ryhmävalmentaja

Erica Oksanen p. 050 336 6910  tai erica.oksanen@otesaatio.fi

 TAI

Palvelupäällikkö

Tuija Nyby p. 044 741 2402 tai tuija.nyby@otesaatio.fi

 

 

 

 

Tutustu OteShop myymälä ja ompelimo-verhoomoon

Ekote ja kuntouttava työtoiminta

Ekote tarjoaa aidon työympäristön, jossa on mahdollista tutustua erilaisiin työtoimintoihin ammattilaisten ohjauksessa. Ekote on Raisiossa toimiva yksikkö, jossa saman katon alla on myös OteShop ekologinen myymälä ja verhoomo- ompelimo.

Ekote sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä aivan Raision keskustassa. Pihalta löytyy runsaasti parkkitilaa ja Ekote on esteetön.

Työtoiminnan mahdollisuudet Ekotteella:

Myymälä/verkkokauppa:

OteShop myymälässä löytyy ekologisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistettuja pesuaineita ja luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi myymälästä löytyy säätiön omaa tuotantoa ja jälleenmyyntituotteita.

Myymälässä pääsee tutustumaan asiakaspalvelutyöhön, kassa-/ja myyntityöhön, verkkokauppatyöskentelyyn, somistukseen ja hinnoitteluun.

E-sports workshop:

Pajan toiminta keskittyy yhdessä tekemiseen, hyvinvoinvoinnin- ja hyvän ravinnon teemoihin sekä sosiaalisiin aktiviteetteihin. Pajalla tutustutaan myös ammattimaiseen pelaamiseen.

Ohjelmointipaja:

Pajalla voi oppia mm. koodauksen alkeita, kotisivujen rakentamista ja olla erilaisissa projekteissa sekä yritysyhteistyössä mukana.

Ohjelmointipajaan voi tarkemmin käydä tutustumassa sivustolla ote-ohjelmointi.fi

Verhoomo- ompelimo:

Pajalla voi oppia vaate- ja korjausompelua sekä tilaustöiden valmistusta. Myös yritysyhteistyö on mahdollista.

Kädentaitopaja:

Tällä pajalla pääsee toteuttamaan kädentaitoja mm. koruvalmistuksessa, kortti- ym. koristelutöiden ja erilaisista materiaaleista valmistettavien töiden valmistuksessa. Myös yritysyhteistyö on mahdollista.