Ajankohtaista

Tässä osiossa kerrotaan säätiön ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Ajankohtaista

22.5.2020

Ote- Säätiö aloittaa lähipalvelut porrastetusti 1.6.2020 alkaen. Olemme asiakkaisiimme henkilökohtaisesti yhteydessä ja sovimme käytännöistä kaikkien kanssa ennen lähipalveluiden aloittamista.

25.4.2020

Maanantaina 27.4.2020 aloitamme kuntouttavan työtoiminnan etäpalveluna Raision ja Naantalin asiakkaillemme. Nuorten toiminnat jatkuvat meillä myös normaalisti etäpalveluin.

31.3.2020

Poikkeusoloista johtuen palvelumme ovat suljettuina 13.5.2020 asti.

Ekote kierrätyskeskus on avoinna poikkeusaukioloajoin. Ti-pe klo 10-16, maanantaisin ja viikonloppuisin suljettu.

17.3.2020

Hallituksen linjauksen mukaisesti Ote- säätiö sulkee Naantalin, Turun ja Raision Haapamäenpolun valmennuskeskukset 18.3.-13.4.2020 väliseksi ajaksi.

EkOte kierrätystavaratalo ottaa vastaan kotitalouksien kierrätykseen kelpaavat tavarat vielä toistaiseksi 31.3.2020 asti. Myös myymälämme on avoinna 31.3.2020 asti.

Toivotamme yhteistyökumppaneillemme sekä muille vaikeassa tilanteessa kamppaileville toimijoille voimia ja kaikkea hyvää tässä äärimmäisessä tilanteessa.

Sanotaan, että vaikeudet yhdistää. Toivotaan, että niin tässäkin asiassa.

15.3.2020

Toimintamme jatkuu normaalisti alkavalla viikolla 16.3.2020. Säätiössä työskentelee sosiaalihuollon ammattilaisten lisäksi terveydenhuollon ammattilaisia ja seuraamme tilannetta päivittäin. Mikäli toiminnassamme tapahtuu muutoksia, tiedotamme niistä täällä kotisivuillamme, sosiaalisessa mediassa (facebook) sekä reaaliaikaisesti asiakkaillemme toimintapäivän aikana.

13.3.2020

Ote-säätiön toiminta jatkuu normaalisti koronavirus- tilanteesta huolimatta. Valmennuskeskuksissa on tehostettu käsihygieniaa sekä yleistä siisteystasoa. Normaalista toiminnastamme poiketen, vältämme tutustumiskäyntejä yrityksiin tai tapaamisia muiden tahojen kanssa, kunnes tilanne normalisoituu. Henkilöstön jo sovittuja koulutuspäiviä on myös peruttu tai siirretty pidettäväksi myöhempänä ajankohtana. Henkilöstöä, asiakkaita ja edunvalvojia/omaisia on tiedotettu asiasta.

Säätiössä seurataan tilannetta päivittäin ja toimitaan tilanteen vaatimalla tavalla.

9.3.2020

Turun Kauppakamarin Hyvinvointi- ja terveysalan valiokunta kokoontui ensimmäistä kertaa ja Ote- säätiö sen yhtenä jäsenenä.

Terveyden- ja hyvinvointialan valiokunta tarjoaa yhteisen keskustelun ja kehittämisen sekä vaikuttamisen alustan alan toimijoille.

Valiokunta keskustelee ajankohtaisista asioista, kuulee asiantuntijoita ja käy keskustelua alan kehittämiseksi. Valiokunta voi tehdä aloitteita ja tavata päättäjiä ajankohtaisissa asioissa.

Vuonna 2020 painopistealueena on kehittää alueellista yhteistyötä eri toimijoiden välillä sekä koulutuksen kehittäminen kaikilla koulutusasteilla. (https://turunkauppakamari.fi/kauppakamari/valiokunnat/)

5.3.2020

Ensimmäisenä säätiönä Suomessa Ote-säätiölle on myönnetty FINCSC kyberturvallisuussertifikaatti.

– Sertifikaatti on merkittävä kilpailutekijä ja kertoo siitä, että otamme kyberturvallisuuden huomioon toiminnassamme. Sertifikaatti kertoo myös, että toimintamme on luotettavaa ja  tietoturvasta huolehtiminen on korkealla tasolla, kertoo toimitusjohtaja Tanja Vanharanta.