EkOte

Ekologinen myymälä

Sosiaalipalvelusäätiö Ote sr ylläpitää ja kehittää Raisiossa sijaitsevaa EkOtteen myymälää ja tavaran vastaanottoa.

EkOte, Louhimontie 4, 21280 Raisio

p. 044 700 5306 TAI info@otesaatio.fi

EkOte avoinna

ti-pe klo 10-16, la klo 10-15

su ja ma suljettu

EkOte on Raisiossa toimiva ekologinen myymälä, joka palvelee myös kierrätysasioissa alueen asukkaita ja toimii myös työllisyyspalveluiden tuottajana lähikunnille.

Yhteistyökumppaneidemme kautta varmistamme, että kierrätykseen kelpaamattomat materiaalit kuljetetaan jatkokäsittelyyn ja hävitetään asianmukaisesti.

EkOtteella on tavaran vastaanotto, jossa vastaanotetaan kuluttajilta tulevia kierrätykseen sopivia huonekaluja tai muita tavaroita. Rikkinäisistä, tuunatuista, kierrätykseen sopimattomattomista taikka muutoin tuotteesta, josta puuttuu esim. osia, veloitetaan kierrätysmaksu.

EkOtteen myymälässä myydään kunnostettuja ja pestyjä huonekaluja sekä muita kodin tuotteita ja tavaroita astioista ja koriste-esineistä aina telkkareihin ja tietokoneisiin asti. Myymälästä löytää myös uusia, jälleenmyynnissä, olevia kodin sisustustuotteita sekä säätiön itse valmistamia Ote-tuotteita.

Myymälän yhteydessä toimii kahvio, josta voi ostosten lomassa ostaa kupillisen kahvia/teetä ja syödä pikkumakeaa tai suolaista ja ostaa esim. mehua tai limpparia. Ja voi kahvioon tulla ihan vain vaikka viettämään aikaa.

EkOtteen alla toimii myös ompelimo, josta saa apua vaikka takin vetoketjun korjaamiseen, napin ompelemiseen, verhojen/pöytäliinan ompeluun tai housunlahkeiden/hihojen lyhentämiseen. Ompelimossa tehdään paljon myös erilaisia tilaustöitä esim. veneilijöille ja/tai yrityksille.

ATK-osastolta löytää erilaisia varaosia tai kunnostettuja tietokoneita, tv:tä ja stereoita. Myös puhelimia on myynnissä. ATK- osastolta saa apua myös oman tietokoneen teknisiin ongelmiin tai voit tuoda oman laitteen meille tietoturvalliseen hävitykseen.